Почетна » Марс » Подароци за него » Запалка Zippo, најпосакуван предмет на посилниот пол

Запалка Zippo, најпосакуван предмет на посилниот пол

Подароци за него

Запалете го „огнот“ на вашиот партнер. Како? Ние го имаме совршениот подарок.

Класичната Zippo запалка секогаш претставува софистициран и модерен избор кога се во прашање подароци за посилниот пол. Сепак, можете да го збогатите изгледот на запалката со вашите иницијали, или доколку сте креативни, можете да изгравирате на неа нешто што на вашиот партнер многу му значи. Погледнете.

zippo

zippo_3

zippo_5