Почетна » Сештоманија » Шопинг » Телескопска приколка за сите љубители на кампувањето (видео)

Телескопска приколка за сите љубители на кампувањето (видео)

Шопинг

„Beauer“ е новиот француски производител на рекреативни возила, основан во 2012, со цел да ги задоволи потребите на камперите кои бараат се поголема удобност на своите патувања, а денес неговите производи се дистрибуираат низ цел свет. Погледнете како изгледа оваа инвентивна телескопска приколка, прекрасно дизајнирана однадвор, а со неверојатно модерно и функционално уредување одвнатре.

vnatre

Приколката е опремена со фрижидер од 130 литри, шпорет на плин, лавабо, полици, шкафчиња и фиоки, плус простор за рерна. Во бањата има туш, тоалетна школка и лавабо, спалната има стандарден брачен кревет 140 на 190 сантиметри, а клупата во трпезаријата може да се претвори во втор голем кревет.