Почетна » Џет сет » Филм ТВ » Подгответе се, доаѓа Despicable me 3

Подгответе се, доаѓа Despicable me 3

Филм ТВ

Франшизата Despicable me се враќа со трето продолжение на филмот кој подеднакво го сакаат и децата и возрасните. Овојпат, родителите ќе имаат причина или оправдание повеќе за да го гледаат, зашто се појавува нов лик – олицетворение на 80-тите години, за кого гласот го позајми Треј Паркер.

Филмот треба да се појави на големото платно на 30 јуни 2017, а вие дотогаш погледнете го трејлерот.