Шопинг

Телескопска приколка за сите љубители на кампувањето (видео)

Телескопска приколка за сите љубители на кампувањето (видео) »

24 Окт, 2016
Коментари: 0

„Beauer“ е новиот француски производител на рекреативни возила, основан во 2012, со цел да ги задоволи потребите на камперите кои бараат се поголема

Колку ќе ве чини кригла пиво низ светот

Колку ќе ве чини кригла пиво низ светот »

8 Авг, 2016
Коментари: 0

Ако не можете да си замислите вечера во ресторан или излегување со пријателите без пиво, бидете подготвени, зашто во некои земји оваа слабост

Што сакаат луѓето да купуваат преку Интернет?

Што сакаат луѓето да купуваат преку Интернет? »

18 Јул, 2016
Коментари: 0

Неодамна објавениот извештај на агенцијата Нилсен открива во кои сегменти ќе се развива Интернет пазарот, односно кои се желбите на купувачите.

Производи кои

Прв универзален магнетен полнач за сите смартфони

Прв универзален магнетен полнач за сите смартфони »

19 Мај, 2016
Коментари: 0

Откако постојат мобилните телефони, постои и проблемот на расипани или прекратки кабли за полнење. Но сега можете да ги фрлите сите кабли и

Патентиран е новиот тип на модерни супермаркети

Патентиран е новиот тип на модерни супермаркети »

9 Мар, 2016
Коментари: 0

Пазарење во супермаркет од само пет минути, а притоа нема потреба да барате паркинг и да го напуштате возилото!

Ова е новиот концепт

Десет мали работи од голема помош

Десет мали работи од голема помош »

9 Мар, 2016
Коментари: 0

Сигурно често сте се нервирале кога не можете да се сетите каде сте ги ставиле клучевите, или дали сте ги нахраниле рибите.

Ако

Машина за перење што можете да ја носите во џеб (видео)

Машина за перење што можете да ја носите во џеб (видео) »

15 Фев, 2016
Коментари: 0

Овој чудесен изум е на германската деловна жена Лена Солис и личи на сапун. „Долфи“ е минијатурна машина за перење која ќе им

Не е лага: Кина увезува воздух од Канада!

Не е лага: Кина увезува воздух од Канада! »

26 Јан, 2016
Коментари: 0

Можеби ова ви звучи смешно, но деловниот потфат кој минатата година го почнаа Канаѓаните Трој Пакет и Мозес Лем се претворил во луксузен

Руски супермаркет ги изненади купувачите со смислено шоу (ВИДЕО)

Руски супермаркет ги изненади купувачите со смислено шоу (ВИДЕО) »

22 Јан, 2016
Коментари: 0

Интернет ерата ни донесе многу видеа од ситуации кои дефинитивно се неочекувани на одредени локации, па и во овој случај станува збор за

Слушалки кои предизвикуваат чувство на среќа

Слушалки кои предизвикуваат чувство на среќа »

21 Јан, 2016
Коментари: 0

Добрата музика на сите ни го поправа расположението, но замислете колку подобро би било со слушалки кои ги стимулираат нервите и ги активираат