Во брак

Десет трикови како да ја преживеете првата година во брак

Десет трикови како да ја преживеете првата година во брак »

7 Дек, 2015
Коментари: 0

Ако сте под притисок или сте несигурни како ќе го отпочнете заедничкиот живот со партнерот, не грижете се.

Следете ги овие трикови и

Мажите потешко го поднесуваат животот без потомство

Мажите потешко го поднесуваат животот без потомство »

5 Дек, 2015
Коментари: 0

Иако поголем притисок од околината паѓа врз жените за да имаат деца, сепак мажите можат да се чувствуваат полошо и поосамено ако не

Дали да останете во брак само за доброто на децата?

Дали да останете во брак само за доброто на децата? »

2 Ное, 2015
Коментари: 0

Многу родители кои имаат проблематичен брак се запрашале дали треба да останат заедно за доброто на децата. Децата најмногу страдаат при разводот. Но

Семејни вредности за среќно семејство

Семејни вредности за среќно семејство »

2 Ное, 2015
Коментари: 0

Вашето семејство е ваше најголемо богатство. Многу често во филмовите гледаме како одлично функционира едно повеќе члено семејство и иако знаеме дека не

Што всушност сака да ви каже вашиот сопруг?

Што всушност сака да ви каже вашиот сопруг? »

2 Ное, 2015
Коментари: 0

Иако можеби вие не верувате дека мажите се од Марс, а жените од Венера, сепак знаете дека постои разлика во начинот на изразување

Не лажете го сопругот вака!

Не лажете го сопругот вака! »

2 Ное, 2015
Коментари: 0

Сте се запрашале како тие мали лаги можат да го повредат вашиот сопруг или да повлечат друга поголема лага, па така на лажењето

Необични барања во предбрачните договори

Необични барања во предбрачните договори »

2 Ное, 2015
Коментари: 0

Трендот за предбрачни договори, за тоа што смее и што не смее да прави партнерот, има се поголем број приврзаници.

Парови кои се

Неверството може да ви го спаси бракот?!

Неверството може да ви го спаси бракот?! »

2 Ное, 2015
Коментари: 0

За повеќето од нас, неверството е знак дека нешто во бракот не е како што треба. Но, според најновото истражување, една од три

Како да го зголемите либидото на вашиот партнер?

Како да го зголемите либидото на вашиот партнер? »

2 Ное, 2015
Коментари: 0

Со едно ново истражување, научниците откриле дека работата во дворот го поттикнува либидото на посилниот пол, но и ја подобрува изведбата во креветот.

Паровите најмногу се караат по завршувањето на работното време

Паровите најмногу се караат по завршувањето на работното време »

2 Ное, 2015
Коментари: 0

Вашиот дом треба да биде оаза на мирот, затоа не дозволувајте стресот и незадоволството кое го носите од работа во домот да ви