Почетна » Марс » Од негов агол

Од негов агол

Теми за разговор кои мажите не ги сакаат

Теми за разговор кои мажите не ги сакаат »

13 Јул, 2016
Коментари: 0

Додека женските разговори се длабоки и емоционални, мажите сакаат чувствата да ги задржат за себе. Ова се покажува најточно кога ќе стане збор за

Што би кажале мажите за неверството?

Што би кажале мажите за неверството? »

14 Дек, 2015
Коментари: 0

Зошто мажите изневеруваат? Жените постојано си го поставуваат тоа прашање, но никако да дојдат до вистинскиот одговор. Суштината е дека мажите и не

Што мислат мажите за жени со тетоважи?

Што мислат мажите за жени со тетоважи? »

7 Дек, 2015
Коментари: 0

Тетовираните жени, според мажите, побрзо би прифатиле секс за една вечер, а исто така и им делуваат попривлечни. Но зошто?

Тим од експерти

Мажите потешко го поднесуваат животот без потомство

Мажите потешко го поднесуваат животот без потомство »

5 Дек, 2015
Коментари: 0

Иако поголем притисок од околината паѓа врз жените за да имаат деца, сепак мажите можат да се чувствуваат полошо и поосамено ако не

Кои мисли ги прогонуваат мажите?

Кои мисли ги прогонуваат мажите? »

2 Дек, 2015
Коментари: 0

Мажите малку работи знаат за жените и постојано некои прашања им се мотаат низ глава. Со други зборови, не сме само ние оние

Што навистина мисли вашиот партнер за вас по породувањето?

Што навистина мисли вашиот партнер за вас по породувањето? »

1 Дек, 2015
Коментари: 0

Иако поголемиот број на татковци се обидуваат да бидат од помош, сепак раѓањето на првото дете претставува голема промена и за нив. Еве

Најголемите причини против брак (трет дел)

Најголемите причини против брак (трет дел) »

15 Ное, 2015
Коментари: 0

Трето продолжение од текстот за најголемите машки причини против влегување во брачна заедница. Во овој дел од текстот се поместени причините поради кои

Најголемите причини против брак (втор дел)

Најголемите причини против брак (втор дел) »

14 Ное, 2015
Коментари: 0

Втор дел од текстот за најголемите машки причини против влегување во брачна заецница. Во овој дел се поместени објаснувањата за причините кога „тој“

Најголемите причини против брак (прв дел)

Најголемите причини против брак (прв дел) »

13 Ное, 2015
Коментари: 0

Сосема е погрешно да се мисли дека мажите не сакаат брак, а зачестените примери на „филмски“ запросувања преку телевизија, на аеродром или на

Зошто плачат мажите?

Зошто плачат мажите? »

12 Ное, 2015
Коментари: 0

Чарлс Дарвин во 1872 година го опишал машкото плачење како „последица или начин на искажување на телесна болка, како меѓу цивилизираните, така и