Почетна » Љубов » Раскинувањe

Раскинувањe

Добрите страни на осаменоста

Добрите страни на осаменоста »

15 Јул, 2016
Коментари: 0

Никогаш во животот не се затвора врата без да се отвори прозорец. Искористете го времето додека сте слободни и уживајте во убавите работи

Пет строго забранети нешта за „поранешните“

Пет строго забранети нешта за „поранешните“ »

7 Мар, 2016
Коментари: 0

Ако инсистирате да разговарате со поранешниот партнер откако сте раскинале и поминало време, соберете храброст да му пријдете и да поразговарате како што

Размислете добро пред да иницирате разделба

Размислете добро пред да иницирате разделба »

15 Ное, 2015
Коментари: 0

Никогаш не е лесно после раскинување на врска (или брак), бидејќи без оглед на причината за разделбата, таа ќе го „преврти наопаку“ светот

Три совети за прва помош при раскинување

Три совети за прва помош при раскинување »

13 Ное, 2015
Коментари: 0

Водечката американска организација МХА (Mental Health America), повикувајќи се на своето долгогодишно искуство во советување при надминување на различни состојби, препорачува три совети

Како најлесно да му раскинеш?

Како најлесно да му раскинеш? »

11 Ное, 2015
Коментари: 0

Вашата врска веќе подолго време не функционира, а со наближувањето на празниците станува се понеподнослива.

Како да му раскинете пред да мора да

Кои се знаците кога тој сака да раскине?

Кои се знаците кога тој сака да раскине? »

11 Ное, 2015
Коментари: 0

Ако во една врска нештата не се одвиваат како што треба, еден од партнерите ќе го побара својот пат за ослободување од неа.

Дали мажите патат повеќе од „скршено“ срце?

Дали мажите патат повеќе од „скршено“ срце? »

9 Ное, 2015
Коментари: 0

Само што ставивте крај на вашата врска, тажни сте и веднаш ѝ се јавувате на најдобрата пријателка. Да, но што прави вашето поранешно момче

Прости ми, но ова е крај!

Прости ми, но ова е крај! »

7 Ное, 2015
Коментари: 0

Знаете како се случуваат работите. Запознавате некој кој мислите дека е идеален за вас, потоа вашата љубов се преобразува во нешто што ви

Дали предолго сте сингл?

Дали предолго сте сингл? »

4 Ное, 2015
Коментари: 0

Кога подолго време немате парнер го губите чувството како е да се биде во врска. Некогаш сте можеби и збунети и не чувствувате