Почетна » Дива » Интервју

Интервју

Интервју Викторија Лоба: Сама свој (најдобар) менаџер!

Интервју Викторија Лоба: Сама свој (најдобар) менаџер! »

22 Сеп, 2016
Коментари: 0

Викторија Лоба веќе нецела деценија егзистира на македонската професионална естрада и трпеливо го гради својот имиџ откако во 2003 година нејзината кариера започна

Снежана Лазарова: Предизвикот и инспирацијата се како близнаци

Снежана Лазарова: Предизвикот и инспирацијата се како близнаци »

27 Ное, 2014
Коментари: 0

Нема да кажеме нешто ново ако констатираме дека уметноста секогаш го бара својот пат и наоѓа медиум за изразување, што е опишано во

Весна Витанова: Подобро се снаоѓам со копачки, отколку со штикли

Весна Витанова: Подобро се снаоѓам со копачки, отколку со штикли »

27 Ное, 2013
Коментари: 0

Нема ништо поубаво во животот отколку да се ужива во реализација на сопствените соништа, оние кои не прават да се чувствуваме среќни и