Почетна » Љубов » Романтика и врски » Запросување во македонски супермаркет (ВИДЕО)

Запросување во македонски супермаркет (ВИДЕО)

Романтика и врски

Деновиве на контакт мрежата Facebook се споделува едно симпатично видео со запросување во супермаркет, снимено во текот на декември.

Нам истото многу ни се допадна бидејќи се чувствуваат емоциите и искрената љубовна порака која е лајт мотивот на нашето постоење. Истовремено, ова е доказ дека запросувањето не мора да биде гламурозно, ниту со скапа сценографија, бидејќи најважно од се е да биде присутно Нејзиното Величество – Љубовта.

 

Првото запросување во STOKOMAK. Да сте вечни Ivana Waitforit Stojkovska & Sapun Waitforit Marjandziev

Posted by Stefan Atanasov on Wednesday, December 16, 2015