Почетна » Дива » Настани » Виноскоп по јубилеен десетти пат

Виноскоп по јубилеен десетти пат

Настани

Фестивалот на виното кој традиционално се одржува во центарот на Скопје, оваа година на својот јубилеј повторно ветува убава дружба со виното од над 20 македонски винарии. Вечерите исполнети со добро вино и богата програма годинава ќе траат од 28 септември до 2 октомври.