Почетна » Семејство » Дом » Велигден во боите на пролетта

Велигден во боите на пролетта

Дом

Можеби веќе размисувате како да си го украсите домот за Велигден, па еве ви неколку едноставни, но ефектни предлози од познатата Марта Стјуард.

Овој голем верски празник е во најубавото и најразнобојно годишно време, па затоа нема да имате проблем да оставите одличен впечаток кај домашните и кај гостите.
Од едноставни форми направени од растеглива хартија во боја и кошнички за колачи, со познатата трева од пченица со чоколадни или какви сакате веќе зајачиња и јајца во неа, па до впечатливо поставената празнична трпеза украсена со сезонските нарциси и лалиња или миризливите зумбули и јорговани. Понудата е богата, а изборот е ваш, зашто на идеите едноставно им нема крај.

gt02aprmsl_garland_xl

easter-bunny-heads-mld108275easterd189_vert

gt048_eggflowarr1_vert

mld105925_0411_egghunt_eggstill_583_jellybean_vert

mld106963_0411_crepeopn_vert