Почетна » Нега » Коса » Романтични фризури за денот на вљубените

Романтични фризури за денот на вљубените

Коса

За романтичната вечер погледнете ги нашите предлози за едноставна но убава фризура, која ќе биде ваш сојузник во разгорувањето на страста кај вашиот партнер. За денот на вљубените повторно ќе го заведете, без многу напор.

 Погледнете како може вашата коса да изгледа прекрасно и средено без да го поминете целиот ден во бањата.

kosa_2

kosa_4

kosa_5