Почетна » Марс » Подароци за него » Последен обид да биде ваш: „Педесет нијанси пилешко“

Последен обид да биде ваш: „Педесет нијанси пилешко“

Подароци за него

Веројатно претпоставувате дека оваа книга всушност претставува пародија на бестселерот “Педесет нијанси сиво“ од Е.Л. Џејмс, но истовремено е одлична можност да ја подарите на момче и да му навестите дека очекувате да ве покани на вечера.

„Педесет нијанси пилешко: кулинарска пародија“ е одлично напишана книга, која како што содржи 50 рецепти за приготвување пилешко месо. Секој рецепт е позаведувачки од претходниот, а таквиот рецепт би ја „запалил“ секоја софра.

Еротскиот бестселер можеби не ви се допаднал, но еден ваков питом подарок, а во исто време толку провокативен, би можел да ја заврши работата ако другите претходни обиди за свртување на неговиот поглед кон вас не вродиле плод.