Почетна » Марс » Подароци за него » Подарок за љубителите на кујната

Подарок за љубителите на кујната

Подароци за него

Теглички со интересни зачини можеби ќе претставуваат интересен подарок доколку личноста е љубител на готвењето.

Мажите кои готват, често сакаат да експериментираат со разни вкусови. Обидете се да најдете билки и зачини кои се невообичаени за нашата кујна. Спакувајте ги во шишенца или теглички и означете ги нивните имиња. Интересен начин на пакување може да се постигне доколку шишенцата рачно ги изработите, ги офарбате или пак завиткате во коноп во разни бои. Тој сигурно ќе ужива во готвењето, а вие ќе пробате нешто вкусно зготвено од машка рака.

shishenca_handmade