Почетна » Нега » Коса » Панделка фризура

Панделка фризура

Коса

Ви здосадила секојдневната фризура? Блеснете со оваа необична, а премногу лесна фризура.

Верувајте, сите ќе ви се воодушевуваат и ќе ве прашуваат како да ја направат. diy-hair-bow-2

diy-hair-bow-3

how-to-hair-bow-top2