Почетна » Семејство » Свадба » Невести, сплетете ги косите

Невести, сплетете ги косите

Свадба

Нека новото поглавје од вашиот живот започне со прекрасна фризура, а сплетената коса нека го означува преплетувањето на вашите животи. Плетенките во последниот период се наоѓаат на пиедесталот кога станува збор за невестински фризури.

Вашата невестинска фризура може да изгледа беспрекорно преплетена во една голема плетенка и доколку сакате поедноставна фризура нема да погрешите.