Почетна » Сештоманија » Феномени » Несекојдневна глетка: Охридското езеро од рибја перспектива (ВИДЕО)

Несекојдневна глетка: Охридското езеро од рибја перспектива (ВИДЕО)

Феномени

Не е шега, погледнете го видеото на охриѓанецот Љупчо, кој ни овозможи да ѕирнеме на дното на Охридското езеро со помош на камера монтирана на грбот на една риба.

Иако на почеток изгледаше дека се заглавила, таа сепак си отплива и си се врати кај своето семејство риби на дното од езерото.