Почетна » Џет сет » Ѕвезди » Марјан Георгиевски за жените

Марјан Георгиевски за жените

Ѕвезди

Погледнете го новото видео на стенд ап (во случајов, сит даун) комичарот Марјан Георгиевски, овојпат со најекстремните примери за жените.