Почетна » Љубов » Романтика и врски » Кога таткото ја предава саканата ќерка (ВИДЕО)

Кога таткото ја предава саканата ќерка (ВИДЕО)

Романтика и врскиСвадба

Едно симпатично вирално видео ќе истовремено ќе ве насмее и ќе ве насолзи, бидејќи станува збор за вистинит случај при црквената церемонија, кога таткото ја предава невестата на зетот и притоа одржува говор.

Во овој случај, можеби зетот ја доби главната премија, но шоуто му припадна на возрасниот господин кој со одбрани зборови му ја долови целата ситуација, па дури и го насолзи сопружникот на неговата ќерка.

 

Epic Way to Give Away A Daughter at Her WeddingWATCH MORE: bit.ly/epicWedding

Posted by Latinos Post on Wednesday, April 15, 2015