Почетна » Семејство » Дом » Како да направите зајаче од салфетка

Како да направите зајаче од салфетка

Дом

Покрај тоа што масата за Велигден ќе ја наредите со сите ваши празнични специјалитети, наместо да купувате дезенирани салфетки, а сакате креативно да се истакнете и да ги воодушевите домашните и гостите, еве како да украсите со овие слатки зајачиња од хартиени салфетки во боја.

 

сла