Почетна » Сештоманија » Феномени » „Трендинг“ вест: Гимнастичарка изведе скок што ги збуни коментаторите (ВИДЕО)

„Трендинг“ вест: Гимнастичарка изведе скок што ги збуни коментаторите (ВИДЕО)

Феномени

Софина ДеЏизус е ново име на американската сцена во ритмичка гимнастика, која пред само два дена настапи на студентското натпреварување во Јута, бранејќи ги боите на Универзитетот Калифорнија од Лос Анџелес.

Иако за нејзиниот настап може да се напишат пофалби од секаков тип, како на пример дека ги испочитува класичните елементи, но на партерот успеа да ја доближи својата точка на современо танцово ниво, сепак она што ги остави сите без зборови беше нејзината завршна фигура, по која остана дилемата дали на крајот имаше грешка, или и таа беше дел од феноменалната кореографија?

За само еден ден, ова видео собра 25 милиони прегледувања!

Предупредување: Не заборавајте да земете воздух откако ќе го погледнете видеото 🙂

 

Sophina DeJesus (UCLA) Floor 2016 vs Utah 9.925She MURDERED it! Sophina DeJesus of UCLA, everybody.

Posted by Marcus Cheatham on Saturday, February 6, 2016