Почетна » Марс » Од негов агол » Кои мисли ги прогонуваат мажите?

Кои мисли ги прогонуваат мажите?

Од негов агол

Мажите малку работи знаат за жените и постојано некои прашања им се мотаат низ глава. Со други зборови, не сме само ние оние што нѐ мачат безброј прашања во врска со нашиот партнер.

Дечковците најчесто ги збунува одредено однесување на нивните партнерки. Во таквите моменти, еве што тие би сакалее да знаат.

За поранешната девојка

Зошто поранешната девојка сака да им остане пријателка?

Блискост

Како да и се приближи на убава девојка?

Тело

Кој дел од телото жените најмногу го сакаат?

Бричење

Дали им е важно на жените дали мажите се бричат?

Авантуризам

Колку авантуризам во креветот би прифатила партнерката?

Минато

Колку мажи имала во минатото?

Флертување

Дали често флертува со други мажи?

Другарки

Дали им ги открива интимните детали на пријателките?

Врски

Дали знае да се носи со сериозна врска?

Љубов

Дали навистина е вљубена?