Почетна » Сештоманија » Хороскоп » ДАЛИ СТЕ ВИЕ: Мажите би дале се за жените од овој хороскопски знак!

ДАЛИ СТЕ ВИЕ: Мажите би дале се за жените од овој хороскопски знак!

Хороскоп

На овие жени никогаш не им недостига љубов, а за тоа сведочи и фактот дека во споредба со другите знаци, тие многу често се женат.

Станува збор за жените Близнаци, кои се навистина фантастични. Тие се забавни, социјални, магични и провокативни. Постојано сакаат да запознаваат нови луѓе, не се надуени, но немаат интерес за долги љубовни врски.

Близнаците се непредвидливи и љубезно со маска многу брзо можат да ги заменат партнерите со ароганција. Од потенцијалните партнери бараат ментална компатибилност, бидејќи овие дами никогаш не дозволуваат да имаат физичка интимност со некој кој не е во состојба да ги предизвика интелектуално.Тие на изглед се младолики од сите жени во зодијакот.

Интелектуално се љубопитни, но исто така и многу комуникативни, духовити и брилијантни – тие се вистински современи жени. Нема откривање на изложба или театарска премиера, која тие би ја пропуштиле. Исто така, нивната работа е најчесто поврзана со средства за масовна комуникација.

Постојаното желба за новитети кај Близнаците доведува до ефект врз буџетот, а и често се склони кон ексцентричен изглед. Тие постојано ги прилагодуваат своите сопствени потреби, а истото се обидуваат да направат и со партнерот. Промените се многу важни за нивниот живот, како и за нивниот психички развој.

Тие се подготвени да ги користат сите “женски оружја”, како и шармот и привлечноста, за да го добијат она што тие го сакаат. Со Близнаците секој нов ден е како нов живот.

Станува збор за жени, кај кои нема баналност бидејќи тие можат да најдат смисла во сè. И да, тие се полни со изненадувања. Кога сте најмногу тажни, тие имаат способност да ве изненадат со билет за најбараниот концерт или за врвен спортски настан. Се што сакаат во замена од својот партнер е одвреме – навреме и тој да ги изненадува.

Внимание: Овие дами лесно се вљубуваат, и затоа може да имаат повеќе од еден љубовник (истовремено!). Тие се многу комуникативни, малку итри и се во состојба со шарм да го пленат секој кој ќе започне разговор со нив.