Почетна » Марс » Подароци за него » Чаши за виски

Чаши за виски

Подароци за него

Во минатото штом мажот ќе се вратеше дома по напорниот ден на работа, ќе си туреше чаша виски и ќе се опуштеше во омилената фотелја.

Колку и да ви се допаѓа идејата или не, дами, сигурно нема да можете да одолеете на ваков подарок за вашиот сакан. Станува збор за ротирачки чаши за виски. Не грижете се, тие се така направени за безгрижно да се вртат, а да не постои опасност да се превртат и скршат. Па следниот пат, вие пречекајте го вашиот сакан и турете му нешто жестоко.