Почетна » Сештоманија » Телоговор (Page 2)

Телоговор

Односот кон храната во чинијата го открива карактерот

Односот кон храната во чинијата го открива карактерот »

1 Feb, 2016
Коментари: 0

Сигурно во минатото сте ја слушнале познатата изрека дека „ти си она што го јадеш“, но за експертите веќе не е важно само

Начинот на кој го облекувате градникот открива каква личност сте

Начинот на кој го облекувате градникот открива каква личност сте »

1 Jan, 2016
Коментари: 0

Сигурно не сте застале да размислувате за тоа и вашиот начин ви се чини вообичаен, но дефинитивно има неколку можности како да го

Позирајте како холивуска дива

Позирајте како холивуска дива »

28 Dec, 2015
Коментари: 0

Холивудските ѕвезди се како нас, не се родени подготвени за пред камера. Но постојат неколку трикови за совршен изглед кои можете и вие

Долната облека на жените го открива карактерот

Долната облека на жените го открива карактерот »

27 Dec, 2015
Коментари: 0

Изборот на долна облека е прашање на вкус, но според спроведените истражувања, зависи и од карактерот на личноста. Според испитувањата долната облека која ја

Соништата кои содржат секс ги откриваат вашите желби и стравови

Соништата кои содржат секс ги откриваат вашите желби и стравови »

9 Dec, 2015
Коментари: 0

Универзитетот во Монтреал, Канада, спровел истражување кое во 2007 година покажало дека 8% од соништата на испитаниците содржат секс, при што во

И „лажните“ насмевки влијаат позитивно

И „лажните“ насмевки влијаат позитивно »

28 Nov, 2015
Коментари: 0

Научниците во повеќе наврати докажале дека смеењето го подобрува здравјето, но со помош на статистичарите сега е утврдено дека дури и онаа насмевка

Тазе бричените мажи се подопадливи на слика

Тазе бричените мажи се подопадливи на слика »

28 Nov, 2015
Коментари: 0

Кога се зборува за „мачо“ стилот, копјата се кршат дали припадникот на посилниот пол треба да има или нема брада, евентуално мустаќи.

Компанијата

Што открива формата на усните за вас?

Што открива формата на усните за вас? »

19 Nov, 2015
Коментари: 0

Во книгата „ Lipsology: The Art and Science of Reading Lip Prints“, авторката Џули Еди пишува за тоа што научила за карактерот на