Почетна » Сештоманија (Page 19)

Сештоманија

Тазе бричените мажи се подопадливи на слика

Тазе бричените мажи се подопадливи на слика »

28 Nov, 2015
Коментари: 0

Кога се зборува за „мачо“ стилот, копјата се кршат дали припадникот на посилниот пол треба да има или нема брада, евентуално мустаќи.

Компанијата

Најскапото сирење на светот е од магарешко млеко!

Најскапото сирење на светот е од магарешко млеко! »

27 Nov, 2015
Коментари: 0

Не се грижете, очите се уште добро ве служат, одлично прочитавте: покрај кравјото, овчото и козјото сирење, на пазарот се појави и магарешко

Зависноста од Интернет е ментална болест?

Зависноста од Интернет е ментална болест? »

19 Nov, 2015
Коментари: 0

Според новите американски истражувања, нервозата и вознемиреноста се симптоми на зависност од Интернет во ситуации кога корисникот не е „онлајн, поради што истата

Што би сакале да си купите на Интернет?

Што би сакале да си купите на Интернет? »

19 Nov, 2015
Коментари: 0

Извештајот на агенцијата Нилсен открива во кои сегменти ќе се развива Интернет пазарот, односно кои се желбите на купувачите.

Производи кои се оценети

Што открива формата на усните за вас?

Што открива формата на усните за вас? »

19 Nov, 2015
Коментари: 0

Во книгата „ Lipsology: The Art and Science of Reading Lip Prints“, авторката Џули Еди пишува за тоа што научила за карактерот на

Во кој месец што да се купи?

Во кој месец што да се купи? »

1 Nov, 2015
Коментари: 0

Планирањето на шопингот е паметно да го базирате според перидот кога на одредени производи се даваат големи попусти, а не кога ќе ви

Ново откритие за смртта на Рамзес Трети

Ново откритие за смртта на Рамзес Трети »

30 Oct, 2015
Коментари: 0

Смртта на египетскиот фараон Рамзес Трети веќе не е нерешена загатка: новите откритија велат дека се докажало дека му било пресечено грлото, како

Денот кога Папата Клемент Осми го покрсти кафето

Денот кога Папата Клемент Осми го покрсти кафето »

1 Oct, 2015
Коментари: 0

Од арапските земји низ светот се прошириле голем број нешта, меѓу кои и јадењето на троделен оброк (предјадење, јадење и десерт), но и

Три најзлобни хороскопски знаци од кои треба да се држите понастрана

Три најзлобни хороскопски знаци од кои треба да се држите понастрана »

21 Jan, 2014
Коментари: 0

Доколку добро ги познавате овие три хорскопски знаци и знаете што сакаат, а што не, можеби и би можеле да не ја откриете

Нилсен: Дури 32% луѓе одат со Фејсбук во тоалет

Нилсен: Дури 32% луѓе одат со Фејсбук во тоалет »

10 Apr, 2013
Коментари: 0

Глобалната агенција за мерење на медиуми, Нилсен Холдингс, ги објави своите наоѓања од анкетата за социјалените мрежи, согласно анкетата што била спроведена од