Почетна » Сештоманија » Хороскоп (Page 12)

Хороскоп

Кој од хороскопските знаци најмногу ужива во зимата

Кој од хороскопските знаци најмногу ужива во зимата »

8 Jan, 2016
Коментари: 0

Овенот ужива во животот без оглед на временските прилики. Ни температурата на воздухот, ни снег до колена нема да го запрат во неговата

Кои се неспоиви знаци за врска според кинескиот зодијак?

Кои се неспоиви знаци за врска според кинескиот зодијак? »

2 Jan, 2016
Коментари: 0

За кинеската астрологија постојат записи дека е е стара преку 3.000 години, а се заснова на тоа што еден знак ги одбележува сите

Ѕвездите за 2016 година им се особено наклонети на четири знаци

Ѕвездите за 2016 година им се особено наклонети на четири знаци »

1 Jan, 2016
Коментари: 0

Четири хороскопски знаци ќе имаат успех на повеќе полиња, со што 2016 година ќе остане во нивни пријатни спомени.

Астролозите ги издвојуваат со

Лидерите навистина се раѓааат, зодијакот посочува само два знака!

Лидерите навистина се раѓааат, зодијакот посочува само два знака! »

26 Dec, 2015
Коментари: 0

Понекогаш навистина имаме потреба да следиме некого, особено ако добро се снаоѓа во првите борбени редови и чии зборови и акции не се

Љубовни тајни на хороскопските знаци: од освојувачи до изневерувачи!

Љубовни тајни на хороскопските знаци: од освојувачи до изневерувачи! »

16 Dec, 2015
Коментари: 0

Секоја личност може да се најде во различна ситуација во својот живот, кога едноставно ќе мора да ги послуша сопствените инстинкти и

Зодијачки комбинации чија врска е темпирана бомба

Зодијачки комбинации чија врска е темпирана бомба »

13 Dec, 2015
Коментари: 0

Секој знак во хороскопот е опишан од страна на астролозите со свои карактеристики кои го прават препознатлив, па на истиот тој начин се

Хороскопот открива склоност кон изневерување

Хороскопот открива склоност кон изневерување »

9 Dec, 2015
Коментари: 0

Како и на многу други полиња, хороскопот укажува какво е однесувањето на астролошките знаци кога „имаат ситуација“, поради што се смета дека откриваат

Бизнисот и зодијакот: Близнаците се најсилни „на вилица“, а Водолијата пука под притисок

Бизнисот и зодијакот: Близнаците се најсилни „на вилица“, а Водолијата пука под притисок »

1 Dec, 2015
Коментари: 0

Според проучувањето на знаците од зодијакот, астролозите направиле обид да ги откријат шансите на секој од нив за успех во бизнис светот. Резимираните резултати

Три најзлобни хороскопски знаци од кои треба да се држите понастрана

Три најзлобни хороскопски знаци од кои треба да се држите понастрана »

21 Jan, 2014
Коментари: 0

Доколку добро ги познавате овие три хорскопски знаци и знаете што сакаат, а што не, можеби и би можеле да не ја откриете