Почетна » Семејство » Деца (Page 3)

Деца

Занимливи факти за новороденчињата

Занимливи факти за новороденчињата »

2 Nov, 2015
Коментари: 0

Бременоста е значаен период во животот на секоја жена, а тоа што доаѓа потоа е неверојатно. Децата се најскапоцениот дар, а изгледаат и

Кога е дозволено родителите да ги лажат децата?

Кога е дозволено родителите да ги лажат децата? »

2 Nov, 2015
Коментари: 0

Многу родители во некои тешки животни ситуации ги лажат своите деца бидејќи немаат сила да објаснуваат или едноставно не сакаат да ги вознемируваат.

Кога децата премногу јадат…

Кога децата премногу јадат… »

2 Nov, 2015
Коментари: 0

Ако ги прашате родителите чии деца не сакаат да јадат која им е најголема желба, сигурно ќе ви кажат дека би сакале нивното

Што треба да знае секоја мајка?

Што треба да знае секоја мајка? »

2 Nov, 2015
Коментари: 0

Сигурно по породувањето сфативте дека никогаш нема да бидете доволно подготвени за тоа што ве очекува кога ќе се роди вашето бебе. Потребни

Што очекува вашето дете од вас?

Што очекува вашето дете од вас? »

2 Nov, 2015
Коментари: 0

Секоја мајка има бескрајни очекувањa од детето, но важно е да знаете какви очекувања има вашето дете од вас иако некои не се

Овие фрази ве нервираа, а сега ги употребувате со вашите деца

Овие фрази ве нервираа, а сега ги употребувате со вашите деца »

2 Nov, 2015
Коментари: 0

Сите се сеќаваме на некои зборови на вашите родители кои ве нервирале или лутеле. Мислевте дека никогаш нема така да им зборувате на вашите