Почетна » Семејство » Бременост (Page 2)

Бременост

Исхрана по бременоста

Исхрана по бременоста »

2 Nov, 2015
Коментари: 0

За време на бременоста сте ставиле вишок килограми, а сега сте под стрес и ве чекаат голем број неспани ноќи. Не дозволувајте грижата

Што треба да знаете за доењето?

Што треба да знаете за доењето? »

2 Nov, 2015
Коментари: 0

За време на бременоста сигурно сте биле бомбардирани со разни информации за новороденчето и доењето. Сигурно знаете се за маститот и разните положби

Што се случува со вашето тело по породувањето?

Што се случува со вашето тело по породувањето? »

2 Nov, 2015
Коментари: 0

Дури 80 % од мајките по породувањето стануваат раздразливи, тажни, вознемирени, имаат помалку енергија, како и чести промени на расположението.

За промените кои

Изгледајте прекрасно за време на бременоста

Изгледајте прекрасно за време на бременоста »

2 Nov, 2015
Коментари: 0

Многу жени стравуваат дека за време на бременоста ќе станат непривлечни, и дека таа ќе им го одземе целиот гламур. Постојат многу начини

Најважни лекции за методите за контрацепција

Најважни лекции за методите за контрацепција »

2 Nov, 2015
Коментари: 0

Кога станува збор за методи за контрацепција, потребно е да знаете неколку работи.

Таблетите за контрацепција и антибиотиците не одат заедно

Антибиотиците можат