Почетна » Рецепти » Коктели (Page 2)

Коктели

Даикири

Даикири »

5 Nov, 2015
Коментари: 0

Хемингвеј го обожавал Даикири и се раскажува дека можел да испие дури дванаесет во едно попладне.

Родум од Куба, Даикири се појавил кога

Овошен шејк за убаво расположение

Овошен шејк за убаво расположение »

5 Nov, 2015
Коментари: 0

Овошјето ќе ви стане најдобар пријател. Како? Па секако со разните рецепти за овошен шејк.

Со овие лесни рецепти  можете да имате прекрасен

Сангрија, совршен коктел за летна забава

Сангрија, совршен коктел за летна забава »

5 Nov, 2015
Коментари: 0

Што е летна забава без добар коктел? Овај пат честа ја има познатиот летен коктел за чија подготовка не е потребен коктел мајстор.