Почетна » Марс (Page 3)

Марс

Машки утрински ритуали

Машки утрински ритуали »

9 Nov, 2015
Коментари: 0

На прашањето „Што сакаат да прават мажите кога ќе се разбудат наутро?“, еве кои се одговорите. Ќе дознаете колку од нив припаѓаат во

Подарок за гитарист

Подарок за гитарист »

9 Nov, 2015
Коментари: 0

Доколку имате блиска особа која свири гитара, сигурно сте забележале колку му значат неговите инструменти и колку внимателно ги чува. Можеби малиот капитал

Рачно изработен подарок за татко

Рачно изработен подарок за татко »

6 Nov, 2015
Коментари: 0

Се наближува роденденот на вашиот татко и од се срце сакате да го израдувате со подарок, но неможете да се одлучите со каков?

Очила за сонце кои секој маж би ги посакал

Очила за сонце кои секој маж би ги посакал »

4 Nov, 2015
Коментари: 0

Доколку вашиот партнер сака да ги следи модните трендови, еве неколку видови на очила за сонце кои се одличен додаток. Без разлика на