Почетна » Марс (Page 2)

Марс

Што навистина мисли вашиот партнер за вас по породувањето?

Што навистина мисли вашиот партнер за вас по породувањето? »

1 Dec, 2015
Коментари: 0

Иако поголемиот број на татковци се обидуваат да бидат од помош, сепак раѓањето на првото дете претставува голема промена и за нив. Еве

Виски за пребирливи сладокусци

Виски за пребирливи сладокусци »

1 Dec, 2015
Коментари: 0

Непишано правило е некои од среќните моменти во нашите животи да ги прославиме со „добра капка“, но понекогаш едноставно од големата понуда и

Машинка за потстрижување

Машинка за потстрижување »

17 Nov, 2015
Коментари: 0

Да не се разбереме погрешно, мажите сакаат да одат на бербер и да свртат „бош муабети“, но значењето на личната хигиена во денешни

Приказната што сакате да ја слушнете, а потоа и да ја видите

Приказната што сакате да ја слушнете, а потоа и да ја видите »

15 Nov, 2015
Коментари: 0

Ако некој во денешно време ви понуди фотографски апарат кој нема оптички зум и има само 128 мегабајти внатрешна меморија, голема е веројатноста

Најголемите причини против брак (трет дел)

Најголемите причини против брак (трет дел) »

15 Nov, 2015
Коментари: 0

Трето продолжение од текстот за најголемите машки причини против влегување во брачна заедница. Во овој дел од текстот се поместени причините поради кои

Најголемите причини против брак (втор дел)

Најголемите причини против брак (втор дел) »

14 Nov, 2015
Коментари: 0

Втор дел од текстот за најголемите машки причини против влегување во брачна заецница. Во овој дел се поместени објаснувањата за причините кога „тој“

Чаши за виски

Чаши за виски »

13 Nov, 2015
Коментари: 0

Во минатото штом мажот ќе се вратеше дома по напорниот ден на работа, ќе си туреше чаша виски и ќе се опуштеше во

Најголемите причини против брак (прв дел)

Најголемите причини против брак (прв дел) »

13 Nov, 2015
Коментари: 0

Сосема е погрешно да се мисли дека мажите не сакаат брак, а зачестените примери на „филмски“ запросувања преку телевизија, на аеродром или на

Подарок за љубителите на кујната

Подарок за љубителите на кујната »

12 Nov, 2015
Коментари: 0

Теглички со интересни зачини можеби ќе претставуваат интересен подарок доколку личноста е љубител на готвењето.

Мажите кои готват, често сакаат да експериментираат со

Зошто плачат мажите?

Зошто плачат мажите? »

12 Nov, 2015
Коментари: 0

Чарлс Дарвин во 1872 година го опишал машкото плачење како „последица или начин на искажување на телесна болка, како меѓу цивилизираните, така и