Почетна » Марс

Марс

Прв македонски Bike Computer кој се грижи за Вашата безбедност

Прв македонски Bike Computer кој се грижи за Вашата безбедност »

7 Oct, 2016
Коментари: 0

Запознајте го Bike Computer, првата македонска GPS bike апликација со вградена безбедносна опција која ќе ви помогне во случај на незгода.

Bike Computer

Теми за разговор кои мажите не ги сакаат

Теми за разговор кои мажите не ги сакаат »

13 Jul, 2016
Коментари: 0

Додека женските разговори се длабоки и емоционални, мажите сакаат чувствата да ги задржат за себе. Ова се покажува најточно кога ќе стане збор за

Првиот „смартфон“ кој може да се мие (видео)

Првиот „смартфон“ кој може да се мие (видео) »

17 Jan, 2016
Коментари: 0

Се вика „Digno Rafre“ и тој е новиот „смартфон“ на јапонската компанија „Kyocera“, прв во светот кој може да се мие со сапун

Запалка Zippo, најпосакуван предмет на посилниот пол

Запалка Zippo, најпосакуван предмет на посилниот пол »

14 Dec, 2015
Коментари: 0

Запалете го „огнот“ на вашиот партнер. Како? Ние го имаме совршениот подарок.

Класичната Zippo запалка секогаш претставува софистициран и модерен избор кога се

Што би кажале мажите за неверството?

Што би кажале мажите за неверството? »

14 Dec, 2015
Коментари: 0

Зошто мажите изневеруваат? Жените постојано си го поставуваат тоа прашање, но никако да дојдат до вистинскиот одговор. Суштината е дека мажите и не

Преносен соларен полнач

Преносен соларен полнач »

7 Dec, 2015
Коментари: 0

На сите ни е познато дека мажите „одлепуваат“ по некои играчки, најчесто во форма на електронски апарати кои се последен збор на техниката.

Што мислат мажите за жени со тетоважи?

Што мислат мажите за жени со тетоважи? »

7 Dec, 2015
Коментари: 0

Тетовираните жени, според мажите, побрзо би прифатиле секс за една вечер, а исто така и им делуваат попривлечни. Но зошто?

Тим од експерти

Мажите потешко го поднесуваат животот без потомство

Мажите потешко го поднесуваат животот без потомство »

5 Dec, 2015
Коментари: 0

Иако поголем притисок од околината паѓа врз жените за да имаат деца, сепак мажите можат да се чувствуваат полошо и поосамено ако не

Кои мисли ги прогонуваат мажите?

Кои мисли ги прогонуваат мажите? »

2 Dec, 2015
Коментари: 0

Мажите малку работи знаат за жените и постојано некои прашања им се мотаат низ глава. Со други зборови, не сме само ние оние

Последен обид да биде ваш: „Педесет нијанси пилешко“

Последен обид да биде ваш: „Педесет нијанси пилешко“ »

2 Dec, 2015
Коментари: 0

Веројатно претпоставувате дека оваа книга всушност претставува пародија на бестселерот “Педесет нијанси сиво“ од Е.Л. Џејмс, но истовремено е одлична можност да ја