Почетна » Љубов » Романтика и врски (Page 2)

Романтика и врски

„Лажги со опашки“ при Интернет запознавањата

„Лажги со опашки“ при Интернет запознавањата »

11 Nov, 2015
Коментари: 0

Повозрасните слободни девојки, кои некогаш во животот почуствувале дека треба да го фатат „последниот воз“, помислиле на онлајн запознавање, нешто што на новите

Фактите во секоја врска

Фактите во секоја врска »

9 Nov, 2015
Коментари: 0

Постојат стотици митови за врските и начинот на кој тие подобро би функционирале, но неколку работи треба да ги знаете. Како што љубомората

Совршен прв состанок во ресторан

Совршен прв состанок во ресторан »

6 Nov, 2015
Коментари: 0

Првиот состанок може да биде многу возбудлив но и полн со мали нервози. Поканети сте во ресторан но не знаете што да порачате,

Спротивностите (не) се привлекуваат

Спротивностите (не) се привлекуваат »

4 Nov, 2015
Коментари: 0

Ако веќе планирате да останете во врска со некоја личност која ви се допаѓа, таа не би требало многу да се разликува од

Фази на машката заљубеност

Фази на машката заљубеност »

4 Nov, 2015
Коментари: 0

Мажите не ретко ги кријат емоциите, но постои начин да ги откриете. Според говорот на телото лесно ќе препознаете какви се неговите вистински

Зошто љубовта згаснува?

Зошто љубовта згаснува? »

4 Nov, 2015
Коментари: 0

Некогаш е тоешко да се објасни зошто по толку голема заљубеност, силна љубов и поврзаност, луѓето едноставно се разделуваат.

Кои се причините поради

Како семејството влијае врз вашиот избор на партнер?

Како семејството влијае врз вашиот избор на партнер? »

4 Nov, 2015
Коментари: 0

Сѐ потекнува од семејството. Нашето однесување, нашето размислување, а верувале или не и нашата одлука кога бираме партнер. Еве како родителите влијаат врз