Почетна » Љубов (Page 8)

Љубов

Зошто љубовта згаснува?

Зошто љубовта згаснува? »

4 Nov, 2015
Коментари: 0

Некогаш е тоешко да се објасни зошто по толку голема заљубеност, силна љубов и поврзаност, луѓето едноставно се разделуваат.

Кои се причините поради

Како семејството влијае врз вашиот избор на партнер?

Како семејството влијае врз вашиот избор на партнер? »

4 Nov, 2015
Коментари: 0

Сѐ потекнува од семејството. Нашето однесување, нашето размислување, а верувале или не и нашата одлука кога бираме партнер. Еве како родителите влијаат врз

Женски сигнали кои мажите тешко ги разбираат

Женски сигнали кои мажите тешко ги разбираат »

2 Feb, 2015
Коментари: 0

Машкиот и женскиот мозок функционираат сосема различно. Жените често им даваат знаци на мажите кои тие без проблем треба да ги протолкуваат. Како што