Почетна » Љубов » Искуства и совети (Page 3)

Искуства и совети

За кои теми не вреди да се карате со партнерот?

За кои теми не вреди да се карате со партнерот? »

4 Nov, 2015
Коментари: 0

Без разлика колку го сакате вашето момче сигурно имате различни мислења за многу работи. Меѓутоа, постојат некои видови на проблеми кои се јавуваат

Женски сигнали кои мажите тешко ги разбираат

Женски сигнали кои мажите тешко ги разбираат »

2 Feb, 2015
Коментари: 0

Машкиот и женскиот мозок функционираат сосема различно. Жените често им даваат знаци на мажите кои тие без проблем треба да ги протолкуваат. Како што