Почетна » Дива » Кариера (Page 3)

Кариера

Како да напишете успешно CV

Како да напишете успешно CV »

18 Nov, 2015
Коментари: 0

Добро изработено CV, може да биде една од клучните карактеристики кога аплицирате за ново работно место, особено кога се работи за позиција каде

Предизвици во работата кои мора да ги прифатите

Предизвици во работата кои мора да ги прифатите »

18 Nov, 2015
Коментари: 0

Успрехот во кариерата е желба на секоја жена, но понекогаш е тешко да се живее по правилата кои ги диктира деловниот свет.

Доколку

Каква улога има телесната тежина врз вашите шанси за вработување?

Каква улога има телесната тежина врз вашите шанси за вработување? »

18 Nov, 2015
Коментари: 0

Резултатите на едно истражување покажале дека без разлика колку сте квалификувани, физичкиот изглед може да ја засени вашата биографија.

Новото истражување на универзитетот